11 AUGUST 2018. FAMILY TRIP PE YACHT IN CROATIA.
LOCUL UNDE NATURA A CREAT FRUMUSETI NEBANUITE.
SPIRIT DE COPIL. CULOARE.
EXPLORARE. NAVIGARE PE FIORDURI. CASCADE.
SPECTACOL NATURAL. PEISAJE INCREDIBILE.
ISTORIE. MANCARE GUSTOASA. DISTRACTIE.

*SAU TOT YACHT-UL IMPREUNA CU PRIETENII TAI

Yacht & Fun. Family trip.
7 zile pe Yacht in insulele din Croatia

O flota de 5 Yacht-uri PREMIUM cu 4 si 5 cabine si 2 persoane/cabina intr-un loc pe care poate nu l-ai cunoscut inca, dar o sa ramana in topul vacantelor: insulele din Croatia.
Yachtsperience foloseste in special veliere si catamarane premium, de productie recenta, un plus substantial de confort pentru cei care vor locui 7 zile pe yacht.

VEZI YACHT-URILE

Include:
  • yacht rent, skipper, yacht insurance, echipament sailing complet, lenjerie completa si prosoape, bucatarie utilata, living, dinghy & outboard.
Nu include:
  • transport de la si pana la Sibenik, Marina Mandalina (port imbarcare), mancare si bautura (~ 50-70 €/persoana pentru intreaga perioada), combustibil si taxe de doc (~ 25 euro/persoana), asigurare ( 25 euro/persoana), garantie (100€/persoana – returnabila la check-out).

*Astfel, costurile suplimentare pot ajunge la 100-150 euro/persoana.

PERIOADA:

11.08 – 18.08.2018

RUTA

Sibenik, Marina Mandalina – Arhipelag Kornati – Insulele Piratilor din Murter – Fiorduri Skradin – Poalele cascadelor Krka – Sibenik, Marina Mandalinar

*In functie de vreme/recomandari/marine disponibile, rutele pot suferi modificari pentru o experienta cat mai perfecta.

PRET

Tarif: 599 si 649 euro

VEZI PRETURILE DETALIAT SI ALEGE YACHT-UL

*Pentru un yacht intreg (8 persoane in 4 cabine) se ofera discount de 250 euro/yacht

FLOTA

FLOTA NOASTRA IN CROATIA
FAMILY YACHTING 11.08-18.08.2018

O flota formata din 5 vapoare, 4 sunt Dufour 460 GL, cu 4 cabine de 2 persoane si 1 Catamaran Lagoon 380 cu 4 cabine de 2 persoane.
care va calatori in superbele insule croate.
Barcile sunt productie recenta.
Barcile sunt dotate cu cate 2 bai generoase (cu dus separat), 3 bai sau cu 4 bai
individuale (mici).
De asemenea beneficiaza de bucatarie, living generos si terasa exterioara.

dada
croatia-barci

PRETURI INTRE: 599€ SI 649€ / PERSOANA

LOCURILE DISPONIBILE SUNT LIMITATE
TEL: 0728 177 111 / info@yachtsperience.ro

Modele barci si preturi:

4 x Dufour 460 GL
(4 cabine duble,
4 bai mici)

Modele noi 2016-2018
599€ /pers

1 x Catamaran Lagoon 380
(4 cabine duble, 2 bai mari)
Modele 2016
649€ /pers

FRUMUSETILE “SECRETE”

CROATIA

Unii numesc acest loc “Creatia Divina” pentru ca este un arhipelag cu peste 150 de insule aflate in Marea Adriatica. Unele sunt salbatice si fascinante, altele sunt pline de culoare. Aceste insule sunt adevarate tablouri pictate in cenusiu-verde-albastru defiland pe retina, cu tipatul pescarusilor in amintire si cu cuvintele lui G. B. Shaw in minte:

„In a saptea zi, dupa ce Dumnezeu a terminat de creat Lumea, a vrut sa-si incoroneze Creatia. Si atunci, din lacrimi, respiratie si praf de stele, a facut si Insulele Kornati!”

Insula Murter

INCEPEM AVENTURA

Ne asteapta un oras venetian, cu strazi inguste, in care se simte istoria si sufletul Adriaticii. De acolo incepe aventura noastra, prin insulele Croatiei.
Fiind o calatorie iubita si de copii, aventura va fi deplina.

STRAZI INGUSTE,
DESCOPERA CROATIA,
FASCINATIA NATURII.

Arhipelagul

KORNATI.

Scriitorul irlandez Georg Bernard Shaw a descris odata foarte poetic acest arhipelag: “In ultima zi a creării, Dumnezeu a dorit sa incununeze creatia sa si a creat insulele Kornati din lacrimi, stele si suflu.”

Insulele Kornati au “meritat” o astfel de descriere cu frumusetea sa atemporala. Atunci cand vizitati Parcul Național Kornati pe yacht, va vor cadea in ochi mai intai stancile inalte (klifovi). Cele mai impresionante dintre ele ating intre 60 si 80 de metri inaltime. Navigatorii sunt, de asemenea, incantati de stramtorile maritime dintre insule, unde se pot ancora si se pot bucura de scaldatul in marea limpede ca cristalul.
Si deschidem panzele !

INSULE,
APE LIPMPEZI,
FRUMUSETEA NATURII.

Fauna marii

SCUBA SI SNORKELING.

Parcul National Kornati este in afara de rai pentru nagivatori si un adevarat paradis pentru scafandri. Si anume, bogatia lumii submarine este motivul principal pentru care aceasta parte este deosebit de protejata. Chiar daca nu esti scafandru, cu o masca de snorkel te vei bucura de imaginea bogatiei submarine ale Parcului National Kornati. Si poate de vechi epave istorice ramase in mare. Iar cand suntem pe un yacht, experienta devine extraordinara.

SNORKELING,
DESCOPERIRE,
CALATORII INTRE INSULE.

Mancare Croata

TRADITIONAL.

In drumul nostru, vom poposi la un purcel traditional facut la protap si la tavernele cu peste. Croatia are multe de oferit in domeniul culinar si merita descoperita. De la tarm pana in mijlocul satelor.

PURCEL LA PROTAP,
TRADITIONAL,
SATE CROATE.

CINE SARE?

YACHT JUMP.

Cine nu iubeste o baie in ape cristaline, direct de pe yacht. Pe tot parcursul drumului ne vom opri pentru baie, vom ancora in golfuri pitoresti, vom face adevarate party-uri pe yacht cu barcile unite.

SARITURI IN APA,
PARTY,
GOLFURI EXOTICE.

CALATORIE MAGICA

FIORDURILE SKRADIN.

La fel ca si vikingii, vom urca cu yacht-urile pe fiordurile SKRADIN, printre peretii de stanci si vom ajunge pana la cascade. Vom urca pe rauri si vom ajunge pana la intalnirea cu apa dulce, o experienta de sailing care este posibila in putine locuri din Europa.

CALATORIA VIKINGILOR,
FIORDURI,
APA DULCE, APA SARATA.

PARCURI NATURALE

CASCADE.

Parcurile naturale si cascadele in care poti sa faci baie sunt una din comorile Croatiei. Natura a creat aici locuri unice in Europa.

CASCADE,
NATURA,
RELAXARE.

CROATIA PE STRADA

ORASE SI CULTURA.

In cele 7 zile pe yacht vom vizita sate si orase din Croatia si vom descoperi cultura Croatiei. La un pahar de vin sau un pahar de bere.
O experienta pe care nu o vom uita. Si care nu se termina aici.

BERE CROATA,
PE STRADA,
CULTURA.

DIN VACANTE ANTERIOARE

YACHTSPERIENCE PHOTOS

Intra pe Facebook si Instagram pentru experientele echipajelor Yachtsperience din vacantele anterioare ( 2016, 2017, 2018) in Croatia, Italia, Grecia sau Caraibe.