TRAIESTE 7 ZILE FASCINANTE CU

YACHTSPERIENCE

Yachtsperience este mai mult decat o vacanta. Este o experienta unica, o cautare si o regasire a propriului sine, o aventura “once in a lifetime”. Vom naviga in ape cristaline si turcoaz, vom ajunge la insule spectaculoase, la plaje unice in Europa. Seara vom ancora in porturi sau la ancora, vom lua cina in locuri pitoresti si vom sta tarziu in noapte in golfulete in care poti atinge stelele. Descoperim noi prieteni si facem party-uri pe plaja, cu DJ sau pe yacht cu prosecco. Cantam, dansam, navigam si traim 7 zile cat pentru un an.

Yachtsperience este vacanta in care uiti de tot si simti cu adevarat viata.

Italia

PE YACHT IN FASCINANTA SARDINIA – ITALIA

PERIOADA 20-27 IULIE 2019 - FULLY BOOKED
100%
PERIOADA 27 IULIE - 3 AUGUST 2019 - FULLY BOOKED
100%

Cu un trecut captivant, renumita pentru peisajele spectaculoase, plajele seducatoare si bogatia culturala impresionanta, Sardinia este insula de vis din Mediterana. De la orasele cosmopolite, stralucitoarea Costa Smeralda, pana la frumusetea rurala, pastrata intacta. Apele de culoarea smaraldului, atat de rar intalnite in Mediterana, unde plajele cu nisip se transforma uneori intr-o lumina roz, te vor fascina.

ITALIAN SPIRIT
ISTORIE & EXOTIC
COSMPOPOLITAN LIFE
CAGLIARI & COSTA SMERALDA
PLAJE INCREDIBILE
BUCATARIE ITALIANA & PROSECCO

Yacht-uri premium 2007-2012790 euro

Yacht-uri premium 2012-2018 – 887 euro

Italia

PE YACHT IN SICILIA – EOLIENE

PERIOADA 13-20 IULIE 2019 - FULLY BOOKED
100%
PERIOADA 20-27 IULIE 2019 - FULLY BOOKED
100%

Cineva spunea ca Sicilia este esenta Italiei intr-o singura insula. Sicilia este locul unde Italia este cea mai autentica.
Sicilia este locul unde cerul se intalneste cu marea prin stancile spectaculoase care iti taie respiratia. Sicilia este locul unde poti ajunge la sufletul Terrei, intr-o calatorie pe vulcani. Sicilia inseamna scootere pe strazi inguste. Sicilia este vin, mancare buna si La Dolce Vita. Spiritul mediteraneean la el acasa.


Toate acestea, intr-o vacanta pe yacht.

PARTY
APE LIMPEZI
SUTE DE INSULE
GOOD LIFE
NATURA
SNORKELING
ORASE MEDIEVALE
GOLFURI EXOTICE

Yacht-uri premium 2007-2012 – 790 euro

Croatia

CROATIA PARTY

PERIOADA 10-17 AUGUST 2019 - FULLY BOOKED
100%

Croatia este perfecta pentru party pe yacht. Daca iti doresti o adevarata evadare, in care sa uiti de timp si de griji, Croatia este destinatia perfecta. Yacht, muzica, dans, mancare buna, rasarituri pe yacht, nopti spectaculoase, baie in Mediterana, cascade, terase pe malul marii si 7 zile pe care le vei simti cat o luna.

GOLFURI EXOTICE
PARTY
CULTURA
DESCOPERIRE
NATURA
RELAXARE
LIBERTATE
BERE CROATA

Yacht-uri premium 2007-2012 – 594 euro

Yacht-uri premium 2012-2018  – 688 euro

Croatia

ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE !

CROATIA FAMILY (WITH KIDS)

PERIOADA 17-24 AUGUST 2019 - 82% BOOKED
82%

Scriitorul irlandez Georg Bernard Shaw a descris odata foarte poetic acest arhipelag: “In ultima zi a crearii, Dumnezeu a dorit sa incununeze creatia sa si a creat insulele Kornati din lacrimi, stele si suflu.” Aici vom ajunge cu familiile. Cine nu iubeste o baie in ape cristaline, direct de pe yacht. Pe tot parcursul drumului ne vom opri pentru baie, vom ancora in golfuri pitoresti, vom ajunge in parcuri naturale, cascade impresionante si locuri unde adultii vor fi fascinati si copiii nu vor mai vrea sa plece.
Croatia Family este destinatia preferata a familiilor, fiind full booked din primele saptamani, la toate vacantele Yachtsperience.

APE CRISTALINE
FASCINATIA NATURII
INSULE
CASCADE

Yacht-uri premium 2007-2012  – 794 euro

Un copil sub 12 ani Gratuit (in aceeasi cabina).
Pentru al doilea copil sau copii peste 12 ani, se plateste cabina separat, cu un discount de 15%.

Grecia

PE YACHT IN GRECIA

PERIOADA 3-10 AUGUST 2019 - FULLY BOOKED
100%
PERIOADA 10-17 AUGUST 2019 - FULLY BOOKED
100%

Nimic nu se compara cu Grecia, locul zeilor. Pe yacht vedem Grecia de pe mare si ajungem in locuri pitoresti spectaculoase, de la sate de pescari la porturi pline de viata. Iar plajele grecesti sunt unice in Europa.

SAILING PRINTRE INSULE.
PARTY SI DJ PE PLAJA
GRECIA AUTENTICA
PLAJE DE TOP
CULOARE
TAVERNE
FRUCTE DE MARE SI KLEFTIKO
SERI COSMOPOLITE

Yacht-uri premium 2007 – 2012  – 696 euro

Yacht-uri premium 2012-2018  – 790 euro

Spania

SPECIAL MALLORCA – MENORCA

PERIOADA 27 IULIE - 03 AUGUST 2019 - FULLY BOOKED
100%

Dupa 2 zile in extraordinarul oras Barcelona, unde ne vom incarca cu inspiratie (pachet separat) vom ajunge in paradisul Spaniei, Mallorca si Menorca. In Mallorca, vei gasi plaje cu nisip fin si auriu, intinse cat vezi cu ochii, cu o apa de culoarea turcoazului, in care iti vine sa te culci si sa visezi cat pentru o viata.
Orase fascinante, istorie, pesteri fabuloase si exotism la tot pasul. Si acesta este doar inceputul.

PERLA MEDITERANEI
ORASE COCHETE
EXOTIC
ISTORIE
GOLFURI CA SI IN CARAIBE
PLAJE UNICE IN LUME
BUCATARIE SPANIOLA
PERLE

Yacht-uri premium 2012-2018 – 897 euro

Portugalia

SPECTACULAR AZORE PORTUGAL

PERIOADA: IN CURAND ANUNTATA

Insulele AZORE sunt un adevarat spectacol al naturii, supranumita si “Raiul din Atlantic”. Pregateste-te pentru “a life time experience”, o experienta pentru care merita sa ajungi la capatul Europei. Verdele crud de Azore este un amalgam de nuante de verde pe care nici macar nu ti le-ai fi putut imagina pana acum. Campuri inverzite, flori pe marginea drumurilor, cele mai frumoase lacuri pe care le-ai vazut vreodata, munti care depasesc orice fotrografii de pe Instagram, culoare, istorie si paduri superbe. Azore este altceva. O aventura unica, care nu se uita.

OCEAN
PEISAJE GRANDIOASE
DELFINI
FLORI SI CULOARE
VERDE
LIFETIME EXPERIENCE
LACURI
TRADITIONAL
ARHITECTURA
NATURA SALBATICA

Yacht-uri premium 2012-2018 – 897 euro

Special Italia 14 zile!

TUR PE YACHT IN TOSCANA – CORSICA – SARDINIA

PERIOADA 20 IULIE - 3 AUGUST 2019 - FULLY BOOKED
100%

Acest tur dureaza 2 saptamani (14 zile). 
Pentru doritori, se poate achizitiona doar one-way (Check in Toscana – Check out Sardinia sau Check in Sardinia – Check out Toscana), in acest caz, pretul fiind jumatate.

Pretul afisat este pentru 14 zile.

Din Toscana, unde ne bucuram de minunatele peisaje udate cu vinul Chianti, vom continua aventura in Corsica, locul de nastere al lui Napoleon Bonaparte, o insula pe care francezii o numesc “insula frumusetii”, fiind de o frumusete rapitoare, mandra posesoare a unui patrimoniu natural grandios, unde muntii stancosi contrasteaza cu fasii de nisip fin si ape turcoaz. Vom continua cu stralucitoarea Sardinia, o insula cocheta si mai cosmopolita, unde spiritul italian este la el acasa.

INSULE SPECTACULOASE
LA DOLCE VITA
PLAJE MICI SI COCHETE
PEISAJE FANTASTICE
INSULA FRUMUSETII

Yacht-uri premium 2007-2012 – 1580 euro

Yacht-uri premium 2012-20181774 euro

O altfel de vacanta. 7 zile pe Yacht in cele mai spectaculoase zone din Europa.

Yachtsperience este mai mult decat o vacanta. Este o experienta unica, o cautare si o regasire a propriului sine, o aventura “once in a lifetime”. Vom pleca cu o flota 5-12 Yacht-uri PREMIUM cu 4 si 5 cabine si 2 persoane/cabina, din Grecia, in Italia, Spania si pana la capatul Europei, in indepartatele insule Azore.
Yachtsperience foloseste in special veliere si catamarane premium, de productie recenta, un plus substantial de confort pentru cei care vor locui 7 zile pe yacht.

CE INCLUDE O VACANTA PE YACHT?
  • yacht rent, skipper, yacht insurance, echipament sailing complet, lenjerie completa, prosoape, bucatarie complet utilata, living interior, terasa exterioara generoasa, barcuta dinghy & outboard.
NU INCLUDE:
  • transport de la si pana la portul de imbarcare (agentia iti va da detalii la rezervare cabina si chiar va gasi bilete de avion avantajoase in cazul in care nu mergi cu autoturism propriu), mancare si bautura (~ 50-70 €/persoana pentru intreaga perioada), combustibil si taxe de doc (~ 25 euro/persoana), asigurare (36 euro/persoana), garantie pentru dotari yacht (100€/persoana – returnabila la check-out).
PERIOADA:

VARA 2019, SOCILITA DETALII LA AGENTIE, LA 0728 177 111

RUTA

Rutele exacte vor fi comunicate inainte cu 2 saptamani de plecare.
*In functie de vreme/recomandari/marine disponibile, rutele pot suferi modificari si in timpul mersului, pentru o experienta cat mai perfecta.

PRET

VEZI MAI SUS TARIFELE LA FIECARE DESTINATIE. PRETUL ESTE SPECIFICAT PENTRU O PERSOANA, INTR-O CABINA DE 2 PERSOANE, REZERVAREA FIIND POSIBILA DOAR PENTRU MINIM O CABINA.

**In cazul copiilor, primul copil sub 12 ani beneficiaza de gratuitate, daca sunt cazati in cabina parintilor. Al doilea copil sau copiii de peste 12 ani sunt cazati in cabine diferite si platesc tarif redus cu 15%. Este recomandat ca in rutele Party sau rutele lungi de explorare, sa veniti fara copii.

*Pentru REZERVAREA unui yacht intreg (8 persoane in 4 cabine) se ofera discount de 200 euro/yacht

DIN VACANTE ANTERIOARE

YACHTSPERIENCE PHOTOS

Intra pe Facebook si Instagram pentru experientele echipajelor Yachtsperience din vacantele anterioare ( 2016, 2017, 2018) in Croatia, Italia, Grecia sau Caraibe.