TRAIESTE 7 ZILE FASCINANTE CU

YACHTSPERIENCE

Yachtsperience este mai mult decat o vacanta. Este o experienta unica, o cautare si o regasire a propriului sine, o aventura “once in a lifetime”. Vom naviga in ape cristaline si turcoaz, vom ajunge la insule spectaculoase, la plaje unice in Europa. Seara vom ancora in porturi sau la ancora, vom lua cina in locuri pitoresti si vom sta tarziu in noapte in golfulete in care poti atinge stelele. Descoperim noi prieteni si facem party-uri pe plaja, cu DJ sau pe yacht cu prosecco. Cantam, dansam, navigam si traim 7 zile cat pentru un an.

Yachtsperience este vacanta in care uiti de tot si simti cu adevarat viata.

Grecia

PE YACHT IN GRECIA: LEFKADA-ITHAKA-KEFALONIA

Rezerva acum pe info@yachtsperience.ro

Pe urmele legendarului Ulise. Sau pe urmele lui Meryl Streep si Pierce Brosnan in Mamma Mia. Pe insulele unde Nicholas Cage si Penelope Cruz au reinviat o frumoasa poveste de dragoste in filmul Mandolina Capitanului Corelli.
Pe plaje cu nisip fin si ape turcoaz, plaje care pot fi comparate oricand cu plajele exotice din Pacific sau Oceanul Indian. Cu explorare in locuri fascinante, pe dealuri cu taverne, in sate pescaresti. Cu o bucatarie greaca fascinanta, cu Kleftiko, Stifado si peste. Cu seri de neuitat pe malul marii si party pe yacht. Grecia este mereu fermecatoare si vara asta mergem de doua ori acolo.

INSULE CELEBRE
PLAJE CU NISIP FIN
APE TURCOAZ
SPIRIT GRECESC
FRUCTE DE MARE SI KLEFTIKO
EXPLORARE
SATE PESCARESTI
LOCURI SECRETE

Yacht-uri premium 699 euro / persoana

Italia

PE YACHT, IN ITALIA – COASTA AMALFI & INSULA CAPRI

Rezerva acum pe info@yachtsperience.ro

Daca vrei ca vacanta ta sa aduca acel dolce far niente pe care il asteptai de mult, cu peisaje incredibile pe fundal, trebuie sa ajungi pe Coasta Amalfi, intre munte si mare. Valuri azurii, munti inverziti, case colorate, strazi inguste si spirit Italian. Oriunde te-ai opri pe Coasta Amalfi, panorama este o carte postala. Ajungem in Ischia, renumita si fascinanta insula Capri, Ponza, Pompei plus multe alte locuri incredibile.
Unii numesc aceasta zona, probabil, cel mai romantic loc din Europa. Nu degeaba aceste locuri apar in multe filme celebre, Napoli fiind un loc care fascineaza iar si iar. Pe ritmuri de “Una notte a Napoli”cu Pink Martini.

COASTA AMALFI
UNA NOTTE A NAPOLI
PONZA SI POMPEI
AUTENTICO ITALIANO
PROSECCO E VINO
PIZZA, PASTE E GELATO
COSMOPOLIT
EXPLORARE PE COASTA
CU VESPA PE STRAZI INGUSTE
DOLCE FAR NIENTE

Yacht-uri Premium  – 900 euro / persoana

Italia

PE YACHT IN SICILIA – INSULELE EOLIENE

PERIOADA 11 - 18 IULIE 2020 - 90% BOOKED
90%

Un yacht suplimentar este disponibil pentru rezervare, pe aceasta ruta.
Rezerva acum pe info@yachtsperience.ro

Cineva spunea ca Sicilia este esenta Italiei intr-o singura insula.
Sicilia este locul unde cerul se intalneste cu marea prin stancile spectaculoase care iti taie respiratia. Sicilia este locul unde poti ajunge la sufletul Terrei, intr-o calatorie pe vulcani. Sicilia inseamna scootere pe strazi inguste. Sicilia este vin, mancare buna si La Dolce Vita. Spiritul mediteranean la el acasa, intr-o calatorie fascinanta si unica. Yachtsperience reface aceasta aventura pe care o puteti vedea si in filmele Yachtsperience. Fiecare insula are povestea ei si dupa aceasta calatorie o sa ai impresia ca timpul are alta dimensiune.

APE LIMPEZI
SUTE DE INSULE
STRAZI INGUSTE
VULCANI
LA DOLCE VITA
NATURA
PARTY
PRIETENI
SNORKELING
ORASE MEDIEVALE
GOLFURI EXOTICE

Yacht-uri Premium  – 829 euro / persoana

Croatia

PE YACHT IN CROATIA KORNATI

25 IULIE - 01 AUGUST 2020 - 85% BOOKED
85%
01 - 08 AUGUST 2020 - 80% BOOKED
80%
08 - 15 AUGUST 2020 - 78% BOOKED
78%
15 - 22 AUGUST 2020 - 75% BOOKED
75%

Un yacht suplimentar este disponibil pentru rezervare, pe aceasta ruta.
Rezerva acum pe info@yachtsperience.ro

Scriitorul irlandez Georg Bernard Shaw a descris odata foarte poetic acest arhipelag: “In ultima zi a crearii, Dumnezeu a dorit sa incununeze creatia sa si a creat insulele Kornati din lacrimi, stele si suflu.” Aici vom ajunge cu familiile. Cine nu iubeste o baie in ape cristaline, direct de pe yacht. Pe tot parcursul drumului ne vom opri pentru baie, vom ancora in golfuri pitoresti, sate autentice, vom ajunge in parcuri naturale, cascade impresionante si locuri unde adultii vor fi fascinati si copiii nu vor mai vrea sa plece.
Croatia este destinatia preferata a familiilor, fiind fully booked din primele saptamani, la toate vacantele Yachtsperience. Dar Croatia este si locul pentru party-uri in porturi sau in golfuri si experiente pe care le povestesti chiar si ani de zile. In acest an, mergem de 3 ori in Croatia.
Vara 2020 va fi ne neuitat!

APE CRISTALINE
FASCINATIA NATURII
INSULE
CASCADE
CULTURA
DESCOPERIRE
NATURA
RELAXARE
LIBERTATE
BERE CROATA
PARTY

Yacht-uri Premium  – 659 euro / persoana

O altfel de vacanta. 7 zile pe Yacht in cele mai spectaculoase zone din Europa.

Yachtsperience este mai mult decat o vacanta. Este o experienta unica, o cautare si o regasire a propriului sine, o aventura “once in a lifetime”. Vom pleca cu o flota 5-12 Yacht-uri PREMIUM cu 4 si 5 cabine si 2 persoane/cabina, din Grecia, in Italia, Franta si Croatia.
Yachtsperience foloseste in special veliere si catamarane premium, de productie recenta, un plus substantial de confort pentru cei care vor locui 7 zile pe yacht.

CE INCLUDE O VACANTA PE YACHT?
  • yacht rent, skipper, yacht insurance, echipament sailing complet, lenjerie completa, prosoape, bucatarie complet utilata, living interior, terasa exterioara generoasa, barcuta dinghy & outboard.
NU INCLUDE:
  • transport de la si pana la portul de imbarcare (agentia iti va da detalii la rezervare cabina si chiar va gasi bilete de avion avantajoase in cazul in care nu mergi cu autoturism propriu), mancare si bautura (~ 50-70 €/persoana pentru intreaga perioada), combustibil si taxe de doc (~ 25 euro/persoana), asigurare (36 euro/persoana), garantie pentru dotari yacht (100€/persoana – returnabila la check-out).
PERIOADA:

VARA 2020, SOLICITA DETALII LA AGENTIE, LA 0728 177 111

RUTA

Rutele exacte vor fi comunicate inainte cu 2 saptamani de plecare.
*In functie de vreme/recomandari/marine disponibile, rutele pot suferi modificari si in timpul mersului, pentru o experienta cat mai perfecta.

PRET

VEZI MAI SUS TARIFELE LA FIECARE DESTINATIE. PRETUL ESTE SPECIFICAT PENTRU O PERSOANA, INTR-O CABINA DE 2 PERSOANE, REZERVAREA FIIND POSIBILA DOAR PENTRU MINIM O CABINA.

**In cazul copiilor, primul copil sub 12 ani beneficiaza de gratuitate, daca sunt cazati in cabina parintilor. Al doilea copil sau copiii de peste 12 ani sunt cazati in cabine diferite si platesc tarif redus cu 15%. Este recomandat ca in rutele Party sau rutele lungi de explorare, sa veniti fara copii.

*Pentru REZERVAREA unui yacht intreg (8 persoane in 4 cabine) se ofera discount de 200 euro/yacht

DIN VACANTE ANTERIOARE

YACHTSPERIENCE PHOTOS

Intra pe Facebook si Instagram pentru experientele echipajelor Yachtsperience din vacantele anterioare ( 2016, 2017, 2018, 2019) in Croatia, Italia, Grecia sau Caraibe.