30 iunie 2018. VACANTA PE YACHT IN GRECIA SKIATHOS.
SAILING PRINTRE INSULE. PARTY SI DJ PE PLAJA.
GRECIA AUTENTICA.
PLAJE DE TOP.
CULOARE. TAVERNE, FRUCTE DE MARE SI KLEFTIKO.
SERI COSMOPOLITE IN ORASUL SKIATHOS.
SI MULT MAI MULTE.

*SAU TOT YACHT-UL IMPREUNA CU PRIETENII TAI

Yacht & Party. 7 zile pe Yacht, Grecia, Sporade

O flota de 5 Yacht-uri PREMIUM cu 4 si 5 cabine, 2 persoane/cabina care va pleca din portul Volos printre insulele Sporade.
Yachtsperience foloseste in special veliere si catamarane premium, de productie recenta, un plus substantial de confort pentru cei care vor locui 7 zile pe yacht.

VEZI YACHT-URILE

Include:
  • yacht rent, skipper, yacht insurance, echipament sailing complet, lenjerie completa si prosoape, bucatarie utilata, living, dinghy & outboard
Nu include:
  • transport de la si pana la Volos (port imbarcare), mancare si bautura (~ 50-70 €/persoana pentru intreaga perioada), combustibil si taxe de doc (~ 25 euro/persoana), asigurare (25 euro/persoana), garantie (100€/persoana – returnabila la check-out).

*Astfel, costurile suplimentare pot ajunge la 100-150 euro/persoana.

PERIOADA:

30.06-07.07.2018

RUTA

Volos-Skiathos-Volos

*In functie de vreme/recomandari/marine disponibile, rutele pot suferi modificari pentru o experienta cat mai perfecta.

PRET

Tarif: intre 499 si 739 euro

VEZI PRETURILE DETALIAT SI ALEGE YACHT-UL

*Pentru un yacht intreg ( 8 persoane in 4 cabine) se ofera discount de 250 euro/yacht

FLOTA

FLOTA NOASTRA IN GRECIA
VACANTA SKIATHOS 30.06-7.07.2018

O flota de 5 vapoare PREMIUM (JEANNEAU 469 / JEANNEAU 509 / JEANNEAU 519/ catamaran LAGOON 380) cu 4 sau 5 cabine de 2 persoane, pregatite pentru o experienta de neuitat in Grecia.
Yachtsperience inseamna confort in barci premium, astfel toate barcile sunt dotate la nivel hotelier si sunt productii recente (2014, 2015, 2016, respectiv 2018).
Barcile sunt dotate cu cate 2 bai generoase (cu dus separat), 3 bai sau cu 4 bai individuale (mici).
De asemenea, beneficiaza de bucatarie, living generos si terasa exterioara.

jeanneau
lagoon
skiathos-barci

PRETURI INTRE 499€ SI 739€ / PERSOANA

LOCURILE DISPONIBILE SUNT LIMITATE
TEL: 0728 177 111 / info@yachtsperience.ro

Modele barci si preturi:

2x Jeaneau Sun Odissey 469
(4 cabine duble, 4 bai mici)
Modele noi 2014, 2015
699€ /pers

Jeaneau Sun Odissey 509
(4 cabine duble + 1 cabina dubla
paturi etaj, 3 bai)

Model nou 2014
699€ /pers (cabina dubla)
499€ /pers (cabina dubla cu pat etajat)

Jeaneau Sun Odissey 519
(4 cabine duble + 1 cabina dubla
paturi etaj, 3 bai)

Model ULTRA 2018
739€ /pers
599€ /pers (cabina dubla cu pat etajat)

Catamaran Lagoon 380
(4 cabine duble, 2 bai mari)
Model nou 2016
739€ /pers

MYKONOS A SPORADELOR

SKIATHOS

O locatie exotica pentu o vacanta perfecta. Este supranumita Mykonos a Sporadelor. Pe langa cele peste 69 de plaje cu nisip fin, aflate printre cele mai frumoase din Grecia, SKIATHOS este o insula cosmopolita cu party-uri pe plaja, DJ si o viata de noapte activa. Un loc perfect pentru a evada pentru cateva zile. O sa ne oprim la plaja Koukounaries, desemnata ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje din lume si o sa fim protagonistii unei petreceri cu DJ la beachbar-ul de pe plaja.

Skopelos

MAMMA MIA.

Insula este cunoscuta pentru plajele sale lungi, apele cristaline si golfuletele jucause inramate artistic de paduri de pini, unde vom cauta locuri de ancorare.
Unul dintre cele mai pitoresti locuri din Skopelos se afla la 30 km de capitala insulei si 8 km de satul Glossa. Aici puteti vizita faimoasa biserica din filmul Mamma Mia, cu Meryl Streep si Pierce Brosnan, o biserica cocotata pe o stanca ce vegheaza asupra marii si de unde pot fi admirate panorame frumoase ale coastelor Skopelos si Alonissos. Pentru a vizita biserica va trebui sa urcati 105 trepte.

MANCARE TRADITIONALA,
GOLFURI PITORESTI,
MAMMA MIA.

Alonissos

INSULA ZEILOR.

Binecuvantata cu un peisaj natural de o frumusete ireala si inconjurata de insulitele ce impanzesc arhipelagul, Alonissos este o insula pitoreasca si linistita, cu multa vegetatie si maslini.
Insula este cea mai izolata din grupul Sporades si aici se afla Parcul national acvatic, un refugiu pentru specii rare de pasari marine, delfini si foci mediteraneene, monachus monachus.
“Íkos”, asa cum se numea insula in Antichitate, a fost mai intai locuita de Stafylos (care inseamna strugure), fiul lui Dionis si al Ariadnei. Aceasta legenda explica legaturile stranse, inca din cele mai vechi timpuri, ale acestor locuri cu viticultura. Incearca vinul local la tavernele de pe insula.

GRECIA AUTENTICA,
LANDSCAPING,
TAVERNE.

Kyra Panagia

EXOTIC & PROSECCO.

Cum ar fi sa vizitezi o plaja exotica de pe mare?
Aceasta frumoasa plaja de nisip se afla intr-un golf mic drept intre munti, cu nisip alb si ape turcoaz cristaline. Aceasta plaja este considerata a fi una dintre cele mai bune plaje din Grecia, o plaja care ofera o experienta de inot uimitoare si un fundal de munte izbitor.

APE TURCOAZ,
PLAJA,
PROSECCO PE YACHT.

Spiritul Greciei

SATE DE PESCARI.

In drumul nostru pe mare, ne vom opri si intr-unul din satele de pescari pentru o cina traditionala autentica, cu peste proaspat prins de pescari. Spiritul Greciei se descopera in aceste locuri minunate.

PESTE PROASPAT,
SATE DE PESCARI,
TAVERNE AUTENTICE.

Impreuna la Party

PARTY PE YACHT.

In multe din locurile in care vom ancora sau andoca, vom uni yacht-urile pentru o experienta de neuitat. Ziua se poate face baie in apele cristaline ale marii, in mijlocul peisajelor, iar noaptea sub cerul instelat. Serile Yachtsperience se incheie intotdeauna cu cine spectaculoase la tavernele de pe mal, urmate de rasete, muzica si prosecco pe yacht.

PARTY PE YACHT,
YACHT-URI LEGATE IMPREUNA,
SERI DE NEUITAT.

LA TAVERNA

GUSTUL GRECIEI LA TAVERNE.

In fiecare seara, in alte si alte locuri. Intr-o excursie cu yacht-ul poti vizita cateva insule si poti lua cine la cele mai bune taverne din locurile explorate. Mancare buna, muzica greceasca si momente de neuitat. Gustul Greciei se simte cel mai bine intr-o calatorie cu yacht-ul.

SATE DE PESCARI,
PESTE PROASPAT,
MUZICA GRECEASCA.

SIMTE LIBERTATEA

LIBERTATEA DE PE YACHT.

Bineinteles ca poti. Poti sa incerci sa conduci yacht-ul, o sa vezi cum se ridica panzele si o sa simti cea mai pura si unica senzatie a libertatii atunci cand navigam cu panzele sus si motoarele oprite. Calatoriile intre insule sunt extraordinare, cu vant in panze, cu plaja pe yacht, cu muzica, cu cele mai bune glume si cu prieteni. Intotdeauna o sa intalnesti prieteni si dintr-o vacanta Yachtsperience raman cele mai speciale prietenii.

PLAJA PE YACHT,
SIMTE VANTUL IN PANZE,
LIBERTATE.

DIN VACANTE ANTERIOARE

YACHTSPERIENCE PHOTOS

Intra pe Facebook si Instagram pentru experientele echipajelor Yachtsperience din vacantele anterioare ( 2016, 2017, 2018) in Croatia, Italia, Grecia sau Caraibe.